9.9 C
Botoșani
miercuri, 24 aprilie 2024

Incep campionatele tari de fotbal, unde gasim cele mai bune ponturi si informatii!

minge fotbal

Luna august este luna in care cele mai puternice campionate de fotbal isi dau restart. Primele ligi din Anglia, Spania, Italia, Germania sau Franta se vor afla in atentia pariorilor. Tot in aceasta luna vom afla si componenta grupelor din cele mai puternice competitii intercluburi din Europa. Acest inceput de sezon competitional ii va aduce cu siguranta si pe pariori inapoi in actiune, la plasarea de pariuri online (Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016), dupa o perioada in care oferta de pariere pe meciuri de fotbal n-a fost prea bogata.

In acest moment al anului m-am gandit sa caut un site din Romania unde sa gasesc in primul rand informatii legate despre cat mai multe meciuri de fotbal si in al doilea rand ponturi pariuri. Am pus in plan secund ponturile deoarece fiecare parior trebuie sa aiba discernamantul necesar pentru a alege ce pronosticuri joaca, fara a se lasa inspirat de altii. Toate site-urile care ofera ponturi ar trebui sa fie pentru noi surse de inspiratie. Te uiti, vezi ce recomanda un tipster, pe ce baza da acea recomandare, daca tipsterul care recomanda un anumit pronostic are un bilant bun si apoi iei o decizie legata de pariul pe care-l vei juca. In opinia mea mai importanta este calitatea informatiilor oferite, deoarece imi este mai usor sa gasesc grupate informatii pe un singur site si sa nu fiu nevoit sa caut pe mai multe site-uri aceste informatii.

Dupa o analiza amanuntita am ajuns la concluzia ca nu exista inca un site intr-atat de complex incat sa ofere informatii de calitate cat si pronosticuri bune. La capitolul ponturi ma inspir doar de pe acele site-uri unde vad bilantul tipsterilor si acesta este pozitiv. Tine cont de faptul ca este posibil ca pe un site sa fie 3-4 tipsteri si unul dintre ei sa fie foarte bun. Asa ca nu trebuie sa cataloghezi un site ca fiind slab doar pentru un tipster este slab cum nu-l poti considera foarte bun doar pentru ca unul din tipsteri are un procentaj ridicat al pronosticurilor corecte.

Rolul acestui articol si concluzia este aceea ca nu putem vorbim de un site cu cele mai bune ponturi si informatii. Ca pariori trebuie sa „furam” de pe fiecare site cate putin si in final sa luam propriile decizii.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA