17.2 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

Incendiul de la Concești a fost lichidat după 8 ore. Au fost distruse două hale, un magazin, o vopsitorie, un depozit și o casă

Un puternic incendiu a izbucnit noaptea trecută în comuna Concești din județul Botoșani. Au intervenit pompierii militari și voluntari din Dorohoi și Darabani cu cinci autospeciale cu apă și spumă.

Incendiul a anunțat puțin după ora 03.00. La sosirea forțelor de intervenție, ardeau violent atelierul de mobilă, casa și un magazin. Flăcările puteau fi observate de la câțiva kilometri distanță. 22 de militari acționează și la această oră pentru stingerea ultimelor focare și înlăturarea efectelor. Intervenția este extrem de dificilă din cauza cantității mari de materiale combustibile care s-a aprins, dar și a suprafeței mari incendiate.

UPDATE. Incendiul de la Concești a fost lichidat. Pentru stingerea acestuia și înlăturarea efectelor au intervenit 24 de pompieri militari, mai bine de opt ore. Au fost distruse de flăcări: două hale producție, zona administrativă, un magazin, o vopsitorie, centrala termica, un depozit de deseuri și casa de locuit. Suprafața totală afectată a fost de aproximativ de 800 metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA