9.9 C
Botoșani
marți, 23 aprilie 2024

Incendiu într-o garsonieră situată pe o stradă din municipiul Botoșani

Un incendiu s-a produs în această după amiază într-o garsonieră situată la parterul unui bloc de pe strada Adrian Adamiu, din municipiul Botoșani. Vecinii au observant că iese fum pe geamul de la bucătărie și au chemat pompierii.

La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar unul aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. Aceștia au găsit în locuință două persoane, un bărbat și o femeie, de 55 respectiv 56 de ani, conștienți. Cei doi au ajutați de pompieri să iasă din casă la timp și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, s-a constat faptul că în interiorul locuinței era mult fum, degajat ca urmare a arderii incomplete a unor materiale texile și a unui blat de bucătărie din lemn.

Pompierii au acționat pentru evacuarea fumului.

Pentru înlăturarea pericolului de incendiu, ISU Botoșani vă mai recomandă să nu lăsați candelele sau lumânările aprinse nesupravegheate și să le stingeți înainte de a adormi sau de a părăsi locuința.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMA ORA