-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Incendiu cu o victimă la Mitoc. Un bărbat de 47 de ani şi-a pierdut viaţa

incendiucasabucovina1

Un barbat in varsta de 47 de ani, din comuna Mitoc, si-a pierdut viata intr-un incendiu izbucnit vineri seara, in locuinta sa, cel mai probabil, din cauza unei lumanari aprinse lasata nesupravegheata langa materiale combustibile.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat sa intervina pentru stingerea incendiului la ora 20.28. La locul indicat, s-au deplasat doua echipaje apartinand Garzilor de Interventie Saveni si Stefanesti, cu doua autospeciale cu apa si spuma, precum si membrii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Avrameni. La sosirea fortelor de interventie, ardeau bunurile din interiorul casei, iar acoperisul era prabusit. Proprietarul a fost gasit decedat, in incaperea unde a izbucnit incendiul.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie deosebită măsurilor de siguranţă în propriile locuinţe, dar şi la locul de muncă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti, dar şi de bunuri materiale.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA