23.4 C
Botoșani
joi, 18 august 2022

Incendii cu pagube mari în Vorniceni și Rădeni

Două familii din Vorniceni și Rădeni, comuna Frumușica, au avut de suferit în urma unor incendii, produse duminică după-amiază.

Primul eveniment s-a înregistrat la Vorniceni, acolo unde un depozit de furaje, dar și o cantitate mare de resturi vegetale au fost aprinse de scânteile provenite de la un cablu electric deteriorat. Pompierii militari de la Garda de Intervenție Săveni, dar și voluntarii din comună au acționat, mai bine de o oră și jumătate, pentru stingerea incendiului. Au ars aproximativ cinci tone de furaje, o tonă de resturi vegetale și s-au deteriorat o căruță și un gard.

La Rădeni, flăcările au cuprins o anexă cu mai multe încăperi folosite ca bucătărie de vară, adăpost de animale și spații de depozitare. Cu toate că erau acasă când s-a produs incendiul, proprietarii au realizat că arde anexa când flăcările au ajuns la acoperiș. Două echipaje de la Punctul de Lucru Flămânzi și Garda de Intervenție Trușești, au intervenit pentru stingerea incendiului, mai bine de trei ore. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA