26.6 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Incediu cu o victimă la Săveni

News Un incendiu izbucnit in noaptea de sambata spre duminica, in locuinta unui tanar din orasul Saveni, observat si anuntat cu intarziere, s-a soldat cu decesul proprietarului.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat sa intervina pentru stingerea incendiului putin inainte de miezul noptii. Persoana care a facut apelul a precizat faptul ca un fum dens iese din locuinta si ca proprietarul, in varsta de 35 de ani, nu raspunde. La locul indicat, s-a deplasat un echipaj  din cadrul Garzii de Interventie Saveni, cu o autospeciala cu apa si spuma. La sosirea garzii de interventie, incendiul se manifesta in interiorul casei.
Întrucât existau informaţii că proprietarul nu a reuşit să iasă din locuinta, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Tanarul a fost descoperit decedat pe patul dincamera unde a izbucnit incendiul.
In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit ca salteaua patului pe care dormea barbatul si care era amplasat langa soba incinsa, s-a aprins.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA