2.6 C
Botoșani
marți, 28 noiembrie 2023

Încă un medic din România a făcut semipareză după vaccinul anti-covid: „Nu am mai putut să mă mişc”

Încă un medic a făcut semipareză după rapel. Este vorba despre un rezident din Cluj. Acesta este al doilea cadru medical care a suferit reacţii adverse severe după cea de-a doua doză de vaccin.

Încă un medic a făcut semipareză după vaccinul anti-covid. Un medic rezident din Cluj a suferit o semipareză după ce a făcut prima doză de vaccin anti-covid.

Un medic rezident din Cluj este al doilea cadru medical din România care a suferit o semipareză după cea de-a doua doză de vaccin anti-covid produs de Pfizer.

„S-a intamplat in felul urmator…În momentul in care mi-a fost administrata prima doza, in data de 7 ianuarie, dupa cele 15 minute in care am stat la triaj sub supraveghere nu am avut nicio reactie. Am fost trimis acasa, nu am avut nimic, pana in momentul in care m-am pus in pat sa dorm 2 ore. În momentul in care m-am trezit, ma simteam foarte foarte molesit, cu cefalee, dureri muculare, greata, ameteala, iar noaptea, cand m-am trezit, nu am putut să mă mişc, a fost o semipareză pe parte stângă, parte pe care mi-a fost administrat vaccinul. In momentul in care am mers inapoi la centrul de vaccinare si le-am zis reactiile, mi s-a zis ca e normal”, a spus medicul la România Tv.

Reamintim că Ministerul Sănătății a fost informat, joi, de către reprezentanții Institutului Național de Sănătate Publică – Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile despre o reacție adversă rară, respectiv paralizie temporară facială, după administrarea celei de a doua doze de vaccin BioNTech Pfizer (Comirnaty).

„În acest moment, pacienta se află într-o stare de sănătate bună, iar rezultatele analizelor nu arată modificări patologice”, spun reprezentanții MS.

Medicul care a suferit paralizia temporară facială are 32 de ani şi este din Vâlcea.

Sursa: RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA