Încă un candidat intră în bătălia pentru Primăria Botoşani

0
531

primariabotosani512

Numărul candidaţilor care intră în bătălia pentru primăria municipiului Botoşani devine tot mai mare cu cât se apropie alegerile programate pe data de 5 iunie. După Cătălin Flutur, Ovidiu Portariuc şi Mihai Ţâbuleac, un alt candidat a anunţat că intră în bătălia pentru primăria municipiului Botoşani.

Este vorba de avocatul Marius Cristescu, fost consilier local şi fost membru al Patidului Poporului Dan Diaconescu. El a anunţat că va candida independent şi deja a început să strângă semnăturile necesare pentru a putea candida la alegerile din 5 iunie.

“Din toate studiile făcute până acum, s-a constatat că 2016 va fi anul independenţilor. Oamenii s-au săturat de partidele politice, nu mai au încredere şi se vor orienta către alţi candidaţi. În 2012 am fost peste partid şi asta îmi dă încredere că pot obţine un număr mare de voturi”, ne-a spus Marius Cristescu.

În afara lui Cristescu, până în momentul de faţă şi-au anunţat candidatura Ovidiu Portariuc (PSD), Cătălin Flutur (PNL) şi Mihai Ţâbuleac (PMP). ALDE îşi va desemna candidatul la începutul lunii viitoare. De asemenea, se va vehiculează că în perioada imediat următoare vor apărea şi alţi candidaţi independenţi sau din partea partidelor mici.