16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Încă trei primari în funcție și un fost primar vor candida din partea ALDE

Conducerea ALDE Botoșani a început să-și prezinte candidații la alegerile locale de la începutul lunii iunie. După ce și-au anunțat candidații la Consiliul Județean și Primăria municipiului Botoșani, cei de la ALDE au început să-și desemneze candidații pentru celelalte primării din județ.

“Avem zece colegi care sunt desemnați candidați pentru funcțiile de primari în județul Botoșani. În comuna Șendriceni avem un tânăr om de afaceri, este căsătorit, soția lui este inginer în industria alimentară. Are un business în zona construcțiilor, nu a făcut politică până acum câteva luni. Am discutat cu cetățenii din comună și am ajuns la concluzia că domnul Ștefura ar fi o variantă corectă și dorită de oamenii din Șendriceni. Este un om care a susținut financiar activitatea sportivă din comună. La Răchiți îl avem pe Alberto Irimia, este profesor, locuiește în Costești. Este un om care zilnic aduce membri noi în partid. Președintele organizației PSD Răchiți a trecut la ALDE. La Trușești îl avem pe Emilian Buneanu, medic veterinar, este șeful fermei de porci de la Durnești. Foarte mulți cetățeni care au un business în comuna Trușești au venit lângă domnul doctor și suntem convinși că va câștiga primăria. A venit alături de noi pe domnul Dinu Moroșanu, primarul comunei Viișoara. La Păltiniș va candida Costel Romanescu, vicepreședinte ALDE Botoșani. El va fi primarul cu scorul cel mai mare din județ, undeva la 70%. La Nicșeni va candida domnul Iulian Iliescu, primar în funcție”, a spus Florin Țurcanu, vicepreședinte ALDE Botoșani.

De asemenea, la Văculești va candida Iulian Vlas, fost primar al acestei comune. La Vf. Câmpului, ALDE îl va avea candidat pe Emil Sucilă, secretarul comunei timp de 21 de ani. Pentru Primăria Gorbănești va candida Ioan Grădinaru, unul dintre cei mai mari fermieri din zonă. El a mai candidat în 2016 și s-a clasat pe doi după primarul PSD. La Leorda, ALDE îl va avea candidat pe Florin Lică Cârcu, fostul șef de post din comună. “Primarul în funcție este cumătrul meu. Eu l-am susținut foarte mult să ajungă primar. Așa cum l-am susținut să câștige primăria, pot să-l susțin să o piardă. O să mă implic foarte activ acolo ca să luăm un rezultat foarte bun”, a afirmat Florin Țurcanu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA