28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Încă o pacientă a fost victimă hoţilor în Spitalul Judeţean Botoşani. O femeie a rămas fără portofel şi fără banii de drum către casă

femeie pagubita

O femeie in varsta de 58 de ani, care venise dimineata la spital cu mama ei s-a trezit fara portofelul in care avea bani si  actele de identitate.

Cele doua femei au mers la cabinetul de recoltari . Batrana de 83 de a ani a intrat sa-si faca analize si cand a iesit, fiica acesteia a scos din geanta portofelul pentru a lua un plasture si l-a lasat cateva secunde pe un scaun. De ajuns, pentru hotul care pandea si a pus mana pe portofel. Disperata, femeia a anuntat Politie si a umblat prin spatele spitalului in speranta ca isi va gasi macar actele de identitate.

„Cand m-am intors inapoi nu mai era portofelul. Intr-o fractiune de secunda mi l-a furat. Nu aveam multi bani in portofel pentru ca platisem deja analizele, dar am ramas fara banii care ii aveam ca sa ne intoarcem acasa la mama, in Dorobanti”, a declarat femeia pagubita.

In portofel, aceasta avea 30 de lei, bani pentru drumul spre casa, in Dorobanti, localitatea unde locuieste mama sa. Femeia de 58 de ani este din Constanta si a venit la Botosani ca sa aiba grija de sanatatea mamei. Politia a inceput investigatii in acest caz de furt.

Si ieri, in acelasi loc, o femeie de 65 de ani a ramas fara geanta, dupa ce, cel mai sigur, acelasi hot i-a furat-o. La scurt timp aceasta si-a recuperat geanta, dar a ramas fara 80 de lei, telefon si ochelarii de vedere.

Reprezentantii spitalului sustin ca in unitate nu exista camere de supraveghere si paza este asigurata de salariatii spitalului. Exista un angajat de paza la intrare in unitate, unul in parcare, si altul in Unitatea de Primiri Urgente.  In urma cu doi ani au avut o firma de paza specializata, dar la acel moment s-a renuntat la serviciile oferite de aceasta din cauza lipsurilor financiare ale spitalului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA