17.4 C
Botoșani
marți, 21 martie 2023

Inaugurarea parcului de joacă a fost amânată. Portariuc îi aşteaptă pe copii la primărie

portariuc

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, Primăria municipiului BOTOȘANI amână evenimentele anunțate a se desfășura în cel mai modern și mai nou parc de joacă din municipiu, din data de 1 Iunie, activități dedicate “Zilei Internaționale a Copilului”.

Activitățile prilejuite cu deschiderea parcului de joacă pentru copii, vor avea loc odată cu îmbunătățirea vremii, la o dată stabilită și anunțată ulterior.

Pe  1 Iunie, Primăria municipiului BOTOȘANI își deschide porțile pentru copii. Primarul municipiului Botoşani, invită copiii la sediul primăriei, din Strada Piața Revoluției nr.1, începând cu orele 14.30. Copiii vor vizita Instituția Primăriei, se vor întâlni cu personaje de poveste, vor avea loc demonstrații de face-painting și se vor bucura de alte surprize pregătite de municipalitate.

“Chiar dacă vremea este nefavorabilă și pe 1 Iunie nu vom putea inaugura alături de cei mici locul de joacă realizat de Primărie, le vom face o bucurie și vom sărbători împreună această frumoasă zi dedicată copiilor. Mâine vom deschide ușile Primăriei copiilor și părinților care îi însoțesc, ne vom bucura de sărbătoarea copiilor, iar cei mici vor avea parte de multe surprize, chiar de ziua lor”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

O altă surpriză a municipalității este destinată copiilor care își doresc o plimbare cu un tramvai special amenajat pentru ei, duminică, 1 Iunie, începând cu orele 15.30, din stația Luceafărul (capăt 101).

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA