-4.4 C
Botoșani
duminică, 5 februarie 2023

În week-end-ul viitor la Flămânzi: Spectacole, concurs de pescuit și 2000 de porții de borș de pește împărțite persoanelor prezente

Primăria orașului Flămânzi organizează la sfârșitul acestei săptămâni două evenimente la care sunt așteptate mii de persoane. Este vorba de zilele orașului și încheierea proiectului de promovarea a consumului de pește.

Potrivit primarului Dan Oloeriu, în noaptea de vineri spre sâmbătă se va organiza un concurs de pescuit după care sâmbătă seara și duminică vor fi spectacole, printre artiștii care vor urca pe scenă numărându-se Pepe și Orchestra Lăutarii. Tot duminică, se vor împărți 2000 de porții de borș de pește și pește cu mămăligă.

“Este un proiect în valoare de 100.000 de euro. Esența proiectului este încurajarea consumului de pește dar prin acest proiect am realizat și dotarea casei de cultură cu tot ce înseamnă instalație de sonorizare.

Avem un concurs de pescuit în noapte de 13 spre 14 august. Avem două zile cu spectacole în care vor fi diverși artiști. Vor fi mai multe acțiuni de promovare a consumului de pește și vom împărți 2000 de porții de borș de pește și pește cu mămăligă”, a spus Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA