15.4 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

Impresarul care i-a adus pe Ongenda, Fabbrini, Dawa și Kage: “Nu voi mai lucra niciodată cu Botoșani”

Marius Croitoru nu este în conflict doar cu unii jurnaliști ci și cu unii impresari din fotbalul românesc. Florin Manea a anunțat că nu mai colaborează cu FC Botoșani iar Libliana Nedelcu a declarat că a fost amenințată de antrenorul echipei FC Botoșani.

Invitat la GSP Live, impresarul Florin Manea, cel care i-a adus la Botoșani pe Ongenda, Fabbrini, Dawa, Mateus Santos și Kage a spus că nu vrea să mai colaboreze cu FC Botoșani. El a comentat conflictul lui Croitoru cu jurnaliștii GSP și Pro TV după care a vorbit despre relația lui cu antrenorul echipei FC Botoșani.

“Mi se pare că sare gardul. Și cu mine a avut niște reacții care nu mi-au plăcut. Eu îl sfătuiesc să se liniștească pentru că are niște reacții… e prea nervos. Nu voi mai lucra niciodată cu Botoșani. Am lucrat, Ongenda, Fabbrini, Dawa este propus de mine, Mateus Santos, Kage. Sunt mulți jucători pe care i-am propus dar în ultima vreme mi-am dat seama că respectul este doar de o singură parte și am decis să nu mai lucrez cu ei (…)Eu nu-i contest valoarea lui ca antrenor dar zic că ar trebui să-și revizuiască comportamentul, să nu uite cine l-a băgat în seamă și țină contactul cu pământul. Prietenia mea cu el credeam că este mult mai importantă”, a spus Florin Manea.

La Antena Sport, în emisiunea moderată de Cătălin Oprișan, un alt impresar a spus că a primit amenințări de la antrenorul echipei FC Botoșani.

“Un singur antrenor din România a sărit calul. Marius Croitoru de la Botoșani. Bine, în stilul lui, m-a amenințat. Ca să ameninți o femeie, deja nu mai ești bărbat”, a spus Liubliana Nedelcu, impresar.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA