3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

IMAGINI DE ARHIVĂ cu liberalul Cătălin Flutur GALERIE FOTO

Flutur PNL (5)

Foştii liberali Cătălin Flutur şi Cristian Roman au revenit după mai bine de şase ani în sediul PNL. Cei doi au fost prezenţi la semnarea protocolului dintre PNL şi PDL.

Cătălin Flutur şi-a început cariera politică în Partidul Naţional Liberal. În 2004 a fost  desemnat candidatul PNL şi al Alianţei DA (PNL + PD) la primăria municipiului Botoşani. A reuşit să câştige alegerile, învingându-l pe social democratul Florin Egner. A rămas în PNL până în primăvara anului 2008 chiar dacă din 2007 nu mai era în graţiile fostul lider liberal, Liviu Câmpanu. Cu o aproximativ lună înainte de alegerile locale din 2008, Cătălin Flutur şi-a depus adeziunea la Partidul Democrat Liberal, formaţiune care a rezultat în urma fuziunii dintre Partidul Democrat şi Partidul Liberal Democrat. A fost iniţial coordonatul PDL după care a fost ales preşedinte al acestei formaţiuni. A candidat din partea PDL la alegerile locale şi a câştigat al doilea mandat de primar.

În ultimii ani, Cătălin Flutur a susţinut în permanenţă ideea unificării partidelor de dreapta iar după parafarea fuziunii dintre PDL şi PNL, a declarat: „Este un moment istoric. În două zile am făcut două fuziuni importante. Este cel mai important eveniment politic de după revoluţie. Nu pot decât să apreciez faptul că am lăsat deoparte orice probleme şi amintiri şi am reuşit să ne înţelegem. România avea nevoie de o forţă politică care să se opună stângii”, a spus Cătălin Flutur.

Cătălin Flutur va fi copreşedinte al Alianţei Creştin Liberale, până la sfârşitul acestui an când va începe să funcţioneze noul Partid Democrat Liberal.

Flutur PNL (6) Flutur PNL (4) Flutur PNL (3) Flutur PNL (2) Flutur PNL (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA