-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Iliuţă şi-a bilanţul la plecare din Spitalul Judeţean. VEZI ce nemulţumiri are

iliutaspital

Inainte sa plece din Spitalul Judeţean, Viorel Iliuta a facut public ceea ce a realizat, dar si lucrurile care nu a putut sa le infaptuiasca in aceasta perioada. Iliuta este nemultumit ca nu a reusit sa scada datoriile spitalului, plati restante si arierate care depasesc la acest moment 13 milioane de lei.

„Aceste plati restante si respectiv arierate provin pe de o parte din momentul initial al comasarii spitalului, precum si dintr-un contract cu casa de sanatate, defavorabil spitalului si nu in ultimul rand faptul ca, cel putin pe noul contract incheiat in iulie nu am reusit decat in proportie de 95% sa realizam acest contract”, a precizat Viorel Iliuţă.

Iliuta este multumit ca a reusit sa  dubleze veniturile spitalului, respectiv la suma de 2 miliarde de lei vechi si sa faca ordine si disciplina in randul angajatilor pentru ca activitatea medicala sa se desfasoare in conditii bune. Acesta spera ca masurile luate de dansul sa fie urmate si de noua echipa manageriala.

La carma unitatii spitalicesti vine Corneliu  Mihai, fost sef la Garda Financiara. Pozitia de  director medical va fi ocupata de Angela  Turcanu, iar director economic va fi  Constantin Clivet. Noua echipa manageriala isi va  incepe activitatea luni.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA