9.9 C
Botoșani
miercuri, 24 aprilie 2024

Iliuţă îi atacă pe social democraţi pentru încercarea de schimbare a directorilor liberali

Iliuta Viorel

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Botoşani îi atacă pe foştii parteneri din USL pentru că au început o campanie de a înlocuire a directorilor PNL cu directorii PSD. Viorel Iliuţă susţine că social democraţii încearcă să deţină controlul de la cel mai mic nivel în România.

„Eu vreau să vorbesc despre ameninţarea publică la adresa funcţionarilor publici din deconcentrate, făcută de vicepremierul Liviu Dragnea. Mi se pare că această amininţare publică aduce prejudicii grave de credibilitate şi imagine statului român. Funcţionarii din deconcentrate nu sunt marionete politice. Sunt oameni care şi-au ocupat postul prin concurs şi nu pot fi insultaţi de niciun lider politic.

Se revine la vechile practici discreţionare. Se ascunde intenţia de a acapara serviciile deconcentrate. Este dorinţa social democraţilor de a acapara totul în administraţie de la director şi până la portar. PNL nu a înlocuit niciodată toţi directorii din deconcentrate doar pentru că eram noi la guvernare. PSD doreşte să deţină întregul control al României prin feudele baronilor locali dirijaţi politic de la centru”, a spus Viorel Iliuţă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES











































ULTIMA ORA