-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Iliuţă a răspuns la atacurile politice ale lui Portariuc. „Eu am un pic de bun simţ”

Iliuta Viorel

Managerul demisionar de la Spitalul Judetean a raspuns elegant la atacurile politice ale  primarului Ovidiu Portariuc. Liberarul Viorel  Iliuta i-a sugerat primarului sa isi vada de obligatiile pe care le are la Primarie si sa nu se implice in situatia de la Mavromati.

„Ii transmit domnului primar ca sunt maior in rezerva. In al doilea rand eu am un pic de bun simt si atunci cand cred ca lucrurile trebuie sa se opreasca iau aceasta decizie. Ii recomand si dumnealui sa o faca  pentru ca si pe la dansul pe acolo sunt blocaje.


Poate se ocupa de strada Primaverii, poate se ocupa de Cornisa si de alte activitati care ar trebui sa fie in atentia domniei sale. Sa lase aluziile la niste controale politice facute in spital, care nu au avut tema, care n-au avut nici rezultat, despre care nici acuma nu stiu care a fost scopul si care a fost rezultatul. Eu nu pot sa permit ca oamenii din spital sa fie permanent agresati de tot felul de oameni care stau permanent in control si nu au altceva mai bun de facut. Il asigur pe domnul Portariuc ca nu am nimic ce sa imi reproşez, ca nu am venit in spital sa fac nu stiu ce afacere”, a declarat Viorel Iliuta, manager Spitalul  Judetean Botosani.

La ultima conferinta tinuta astazi la Spitalul Judetean de Urgenta, Viorel Iliuta a precizat ca in perioada cat a stat la carma unitatii
a fost bombardat cu de controale comandate politic.

„Va spun ca idee. Dumneavoastra credeti ca e normal sa vina oficialii Ministerului Sanatatii, sa discute cu sindicatele din spital fara sa fie prezent managerul. E normal sa controlezi spitalul fara sa spui macar care este scopul, in ce consta reclamatia sau sesizarea si sa nu prezinti, nici acum, dupa atata vreme un rezultat. Eu va asigur ca nu mi-e frica, nu am facut nimic ilegal”, a adaugat Viorel Iliuta, manager Spitalul  Judetean Botosani.
Viorel Iliuta va pleca din Spitalul Judetean de  Urgenta in cursul zilei de vineri, cand conducerea  va fi preluata de noua echipa manageriala. Iliuta  va pleca sa lucreze in mediul privat.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA