0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Ţigări confiscate de jandarmii botoşăneni

 

News Un echipaj de jandarmi care a acţionat în dimineaţa zilei de 1 aprilie, pe Aleea Mihail Kogălniceanu din municipiul Botoşani, a observat, în jurul orei 06.40, o femeie care transporta un bagaj voluminos.

Jandarmii au procedat la legitimarea femeii în vârstă de 48 de ani, iar la controlul bagajului au descoperit cantitatea de 4000 de ţigarete fabricate în Republica Moldova, faţă de care proprietara acestora nu a putut dovedi provenienţa.

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au confiscat pachetele de ţigarete şi i-au întocmit femeii actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  ,,transportul mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”.

Pachetele de ţigări confiscate şi actele de sesizare au fost înaintate Serviciului de Investigare al Fraudelor din cadrul I.P.J. Botoşani.

Coincidenţă sau nu, soţul femeii a fost identificat de jandarmi în aceeaşi zonă, în data de 25 februarie , în timp ce transporta 749 de pachete de ţigări de diferite sortimente.

În ultima zi din luna martie 2014, la ora 23.50, o patrulă de jandarmi a găsit lângă un autoturism, care se afla parcat pe strada Aleea Ghiocelului din municipiul Dorohoi, o sacoşă în care se aflau 250 de pachete de ţigări, cumpărate din Duty Free. Deoarece proprietarul sacoşei nu a fost identificat, jandarmii au predat ţigările Biroului Vamal de Interior Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA