25.4 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

Iftime visează la prima victorie în faţa Stelei: “Acum fără Stanciu, umblă precum autobuzul cu şoferul beat. O să vedeţi. Îl felicit pe Becali…”

FC Botosani - Steaua 0-2 (49)

De la promovarea în Liga I, FC Botoşani nu a obţinut niciun punct în meciurile jucate contra formaţiei Steaua Bucureşti. Pe 8 septembrie, cele două formaţii se vor întâlni din nou în Cupa Ligii iar oficialii botoşăneni speră din nou.

Finanţatorul Valeriu Iftime consideră că echipa lui Leo Grozavu are o şansă în plus deoarece Steaua nu îl mai are pe Nicuşor Stanciu, un fotbalist care făcea diferenţa în campionatul românesc.

“Nu am nicio frică la Iaşi. Cu Steaua îmi e frică deşi fără Stanciu sunt ca o muscă fără cap. Li s-a stricat cutia de viteză. Dacă nu era Stanciu, făceam măcar 0-0. Acum fără Stanciu, umblă precum autobuzul cu şoferul beat. O să vedeţi. Îl felicit pe Becali şi pe cei de la Steaua că au făcut tot ce se poate pentru a-şi însănătoşi financiar clubul. Nu l-au dat de plăcere ci de nevoie. Au făcut o afacere foarte bună dar Stanciu era în formă mare”, a declarat Valeriu Iftime.

FC Botoşani şi Steaua se vor întâlni în sferturile de finală ale Cupei Ligii, pe data de 8 septembrie, de la ora 20.30, partida urmând să se dispute pe stadionul Municipal.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA