Iftime promite că merge la CNI pentru a susține construcția noului stadion Municipal

0
585

De vreo cinci-șase ani se vorbește despre un nou stadion în municipiul Botoșani dar autoritățile bat pasul pe loc. Abia acum se realizează documentația care trebuie depusă la Compania Națională de Investiții, pentru obținerea finanțării.

Omul de afaceri Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, spune că va merge împreună cu primarul Cosmin Andrei la Compania Națională de Investiții. El consideră că finanțarea poate fi obținută deoarece Botoșaniul este singurul municipiu din Moldova care are echipă de fotbal în prima ligă.

“Insist foarte tare și am niște pârghii importante de a susține construcția unui stadion la Botoșani. Dacă nu se schimbă foarte tare țara asta la nivel de conducere politică. Dacă ei fac DALI-ul așa cum au spus, există o oportunitate la CNI de a demara foarte repede o licitație. Ar fi extraordinar. Merg cu domnul primar. M-am ocupat să le explic oamenilor de acolo (n.r. de la Compania Națională de Investiții), nevoia acestui stadion. Trebuie să recunoaștem că Botoșaniul are vizibilitate națională destul de bună prin fotbal. De la Galați în sus nu mai e nicio echipă de fotbal în liga 1. Noi avem o șansă de a insista pe subiectul ăsta și de a realiza un stadion la Botoșani”, a spus Valeriu Iftime care a mai precizat că noul stadion va avea o capacitate de 8000 de locuri și va costa peste 20 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here