16.7 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Iftime își pregătește ieșirea din fotbal: “Nu mă simt în stare să intru în Liga 2”

Valeriu Iftime este hotărât să se retragă din fotbal dacă FC Botoșani retrogradează în acest sezon. Patronul clubului FC Botoșani nu prea mai are motivație nici în Liga 1 și nici nu ia în calcul să rămână în fotbal dacă echipa retrogradează.

„Are dreptate Niculae, în play-off sunt câteva echipe cu sacii în căruţă care joacă altfel. Eu nu pot face greva foamei, voi face o grevă totală, generală, dacă nu rămân în Liga 1. Ar însemna să nu vă răspund la telefon, nu aş mai fi în fotbal. Nu am rezistenţa asta morală de a face fotbal. Eu o fac din plăcere, din obligaţie pentru oamenii din oraş şi pentru copiii ăştia. Nu câştig imagine, nu-mi trebuie notorietate, fac fotbal şi din ambiţie. Dar nu mai am putere, asta e construcţia mea morală la momentul acesta.

Asta nu înseamnă că nu-i dau voie oricăruia care vrea să vină la FC Botoşani să înceapă. Eu, personal, nu mă simt în stare să intru în Liga 2, să mai stau…Le-am spus şi băieţilor, aş vrea să fac mai mult în viaţă decât am făcut anul trecut, să progresez. Am stat 13-14 ani în fotbal…dar eu zic că nu va fi aşa. Dacă nu suntem în Liga 1, sunt în grevă generală”, a spus Iftime, la ProSport Live.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA