17.3 C
Botoșani
marți, 27 septembrie 2022

Iftime insistă ca Oaidă să rămână la Botoșani: “O să-l țină pe dreapta și nu o să facă nimic”

FC Botoșani l-a vândut în iarna trecută pe mijlocașul Răzvan Oaidă la FC SB, încasând 750.000 de euro. Jucătorul a rămas la Botoșani până la finalul sezonului dar a evoluat foarte puțin, fiind mai mult rezervă.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a discutat cu Gigi Becali și i-a cerut acestuia să-l împrumute pe Oaidă deoarece are șanse mici să joace la FC SB.

“L-am rugat pe domnul Becali să-l lase pe Oaidă până în iarnă la mine. La mine joacă. Nefiind Târșa, el poate face un cuplu de mijlocași cu Rodriguez. Dacă joacă la mine 14-15 etape, din iarnă poate juca la FC SB. O să-l țină pe dreapta și nu o să facă nimic. El a spus că va juca la FC SB. Eu vreau să joace”, a spus Valeriu Iftime.

Până acum, trei jucători au plecat de la FC Botoșani la FC SB dar niciunul nu a reușit să se impună. Este vorba de Golofca, Moruțan și Roman.

“Ei au fost soluții de avarie pentru domnul Becali. Golofca a fost luat pentru meciurile din Europa League, că va avea spații. Dă 400.000 dar dacă intră în grupe are nu știu câte milioane de euro. Cam asta a fost. A fost idea dânsului și nu i-a ieșit. Se pare că nu l-au iubit cei de la FC SB. Nu domnul Becali. Erau alții. Roman a făcut meciul vieții lui cu Austria Viena. Au jucat cu el peste tot, numai portar nu a fost. Se și vorbește foarte mult. Nu am văzut un jucător să explodeze în primele șase luni. Greu să vină Moruțan și să se impună în fața lor. Cred că a învățat acum. Nu cred că patronul face echipa. Orice patron are niște interese care nu țin de un jucător ci de interesul clubului”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA