V. Iftime: „În scurt timp vom ajunge cu salariile la zi. Care vor salarii mai mari, pot să plece. Dar cine dă salarii mai mari?”

0
347

valeriu-iftime

Până la meciul cu CSM Poli Iaşi, conducătorii clubului FC Botoşani vor achita restanţele financiare iar jucătorii vor avea conturile pline de sărbători.

Valeriu Iftime, principalul sponsor al FC Botoşani, susţine că va vira banii în conturile fotbaliştilor dar în acelaşi timp va avea o discuţie cu Astafei&Co pentru a vedea care îşi doreşte să rămână şi care are de gând să plece.

„Cei care vor salarii mai mari, pot să plece. Dar cine dă salarii mai mari? Eu le dau salarii în funcţie de locul în clasament. Ei au contracte semnate cu FC Botoşani şi o să vedem dacă le dăm drumul să plece. Bulgarii sunt mai vocali dar noi nu avem întârzieri foarte mari ca la alte echipe. Am întârziat salariile pe octombrie. Am vrut să iau un împrumut şi nu am reuşit. Până la urmă va da Elsaco banii. În scurt timp vom ajunge cu salariile la zi. Povestea este cine vrea să rămână în mod real. Noi avem 29 de jucători în lot, îi avem pe aceşti copii, Greu, Tîrnovan, Fulop, Moruţan. Au trei-patru luni cu echipa, fac o pregătire bună în iarnă şi să joace. Nu cred că facem mai multe unul de 30 de ani decât unul de 20. E adevărat că este importantă experienţa”, a declarat Valeriu Iftime care susţine că avea mari aşteptări de la jucătorii cu experienţă precum Astafei sau Roman.