12.9 C
Botoșani
vineri, 24 martie 2023

Iftime îl pune la zid pe primarul municipiului: “Măi oameni buni, chiar suntem proștii lumii. CNI-ul nu știe de Botoșani. Am încredere numai în președintă”

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, este sceptic că se va realiza un nou stadion în municipiul Botoșani. El spune că nu vede o implicare a primarului Cosmin Andrei, pentru obținerea finanțării și realizarea proiectului.

În schimb, Valeriu Iftime o laudă pe Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, pe care în trecut o critica.

“Cosmin Andrei parcă nu are tragere de inimă, nu îl văd serios să facă stadionul ăsta. Nu face pentru mine. Face pentru orașul ăsta. Tot îmi spune că acea documentație nu e gata. Măi oameni buni, chiar suntem proștii lumii. Era clar că nu o face, că erau niște probleme la început dar acum trag de timp până nu știu când. Am încredere numai în președintă. Conduce și municipiul dacă se enervează. Trebuie ceva făcut. Așa cum se fac străzi prin județ… Trebuie un om foarte hotărât să se întâmple ceva cu stadionul ăsta. Documentația nu e gata, CNI-ul nu știe de Botoșani. Este o listă sinteză pe care sunt 2000 de stadioane sau 200. Botoșaniul nu e acolo. Ca să fim în fotbal, ai nevoie de un efort colectiv. Nu numai Elsaco. Trebuie un efort colectiv, spectatori, emulația orașului, primărie, Consiliul Județean. Este un eveniment care se petrece în Botoșani și care dă o anumită culoare orașului.

Am fost la Consiliul Județean, am fost la Cântarea României la București (n.r. emisiunea de la Realitatea TV), da, da, facem. Ori mă tratează ca pe un nimeni. E luna aprilie. Documentația trebuia depusă din noiembrie anul trecut. Chiar nu înțeleg. Eu tot îi spun. Parcă îmi construiesc eu o cetate și nu îmi dau ăștia avize. Când vorbești cu președinta, se întâmplă. Vorbești cu primarul, cum vorbești cu stâlpul rupt. Trei primari nu au mișcat un deget. Ne-au mai scumpit și chiria, au dublat-o. Nu e vorba de suma în sine. PNL-ul nu a votat, a votat numai PSD-ul. Ne-au trimis o hârtie ultimativă, mărim aici, la Mecanex. Gestul. Nu mai vorbesc că nu dau niciun ban”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA