9.9 C
Botoșani
miercuri, 24 aprilie 2024

Iftime i-a remarcat pe Mutombo și Mboko și anunță noi transferuri

Fundașul dreapta Ayrton Mboko (25 ani) și fundașul central Gabriel Mutombo (27 ani) au debutat în această seară la FC Botoșani. Dacă Mboko a comis câteva greșeli, Mutombo a avut o prestație foarte bună.

Valeriu Iftime este optimist că Mutombo va fi noul Ngadeu al FC Botoșani și spune că va deveni din ce în ce mai bun de la meci la meci.

“Astăzi nu a avut treabă. E bun. În afară de cantonament, nu prea a jucat. Și nici Mboko. Mboko vine la jumătate din salariul lui Sno și cred că e mult mai bun. Mutombo devine mult mai bun fotbalist și mai util echipei noastre”, a spus Valeriu Iftime care a anunțat că vor mai veni trei jucători.

“Vine Charles Petro, un mijlocaș la închidere. Mai vine un fundaș stânga, ca să avem înlocuitor pentru Țigănașu. O să mai vină un vârf de atac. Cred că Zabou poate face mai mult”, a adăugat Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoșani încă nu a renunțat la Hervin Ongenda dar spune că sunt șanse mici ca francezul să revină în România. “Am vorbit cu el. Mă văd săptămâna viitoare cu el la Paris. Vreau să-l conving, așa sentimental. A fost un prieten bun la el dar spune că are mai multe oferte și încă nu știu dacă vine în România. Muncim mult la Zabou să-l face Hervin 2 și o să-l facem”, a completat Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMA ORA