16.4 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Iftime este suporterul FC SB: “Aștept să se califice ca să mai iau niște bani pe Dawa”

Valeriu Iftime a anunțat că este suporterul echipei FC SB în meciul de mâine seară, împotriva norvegienilor de la Viking. Dacă FC SB se califică în grupele Conference League, Becali va mai vira o sumă de bani în contul FC Botoșani.

Patronul clubului FC Botoșani spune că a încasat și ultimii bani pentru transferul lui Olimpiu Moruțan la FC SB și că nu a avut niciun conflict cu Gigi Becali.

“Între mine și domnul Becali, totdeauna apele au fost limpezi și clare. Noi nu suntem niște prieteni care să citim ziarul împreună sau să șprițuim. Poate avem la telefon niște discuții pe teme religioase. Trebuia să încasez 300.000 și mi-a dat 200.000. Presa a sucit subiectul ăsta, făcându-l un eveniment. Legat de subiectul ăsta, cu domnul Becali am vorbit o singură dată, în ianuarie. Mi-a dat o sumă iar eu am spus ok, închidem subiectul. Aștept să se califice în Conference League ca să mai iau niște bani pe Dawa. Sunt un suporter foarte înfocat al FC SB-ului, să intre în grupe. Eu zic că putem merge cu toate trei în grupe. La Craiova s-a schimbat ceva prin venirea lui Mirel Rădoi și au șansă acum. Craiova joacă fotbal. Ar fi extraordinar pentru noi”, a spus Valeriu Iftime la SportArena.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA