16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Iftime: „Am luat o bătaie. Și? O să retrogradăm. Și?  Ăsta e fotbalul”

Dacă la începutul campionatului vorbea despre play-off, Valeriu Iftime și-a schimbat radical discursul și ia în calcul inclusiv varianta retrogradării.

Patronul clubului FC Botoșani susține că nu este nicio problemă la nivelul vestiarului, că relația dintre antrenor și jucători este foarte bună și că nu ia nicio măsură chiar dacă va continua seria rezultatelor negative.

„Să nu credeți că mă leagă o prietenie sau o afecțiune specială de un antrenor. Eu am schimbat foarte greu antrenorul și îl schimb doar când are o problemă cu lotul. La ora actuală este o relație super bună. Echipa a jucat fotbal. Am luat o bătaie. Și? O să mai luăm cinci bătăi, o să batem și noi pe alții. O să retrogradăm. Și?  Ăsta e fotbalul. E adevărat că oamenii vor victorii, toți vrem victorii dar trebuie să și poți. Campionatul e strâns. Nu am nicio frică de următorul meci. Ce dacă ne bate Voluntari? Noi scoatem toți morții din mormânt. Am scos Iașiul când era în dezastru, Chiajna în dezastru, urmează Voluntari în dezastru, Dinamo e în dezastru. Suntem salvatorii pentru toți morții. Asta e. Poate nu o să fie așa”, a spus Valeriu Iftime.

Pentru FC Botoșani urmează două meciuri cu FC Voluntari. Primul este marți în Cupa României iar al doilea este sâmbătă în campionat

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA