20.1 C
Botoșani
luni, 17 iunie 2024

Iftime: „Aducem o extremă din asta care fuge de se sfârșește pământul. Îl pun la concurs cu Golofca”

Patronul FC Botoșani promite că va aduce un înlocuitor pentru Cătălin Golofca, jucător vândut pe 250.000 de euro la CFR Cluj.

Ultimele meciuri disputate de FC Botoșani au arătat că încă ar mai trebui aduși jucători pentru a face față unei competiții de lungă durată. FC Botoșani nu are la momentul acesta un lot foarte echilibrat. Sunt mulți jucători tineri care au nevoie de timp și în plus sunt jucători străini care încă nu s-au adaptat. Valeriu Iftime promite că va mai aduce câțiva jucători străini pentru a completa lotul.

„Mai vine un jucător bun. Vreo doi trebuie să vină. Aducem o extremă din asta care fuge tare de se sfârșește pământul. Îl pun la concurs cu Golofca… Fuge tare, câștigă. Că la minte, nu e mult de calculat. Și mai încercăm un mijlocaș argentinian de 22 de ani cu care am discutat. Sunt valori. Și Ofosu, super fotbalist, dar încă nu e eficient. Dar care fotbalist a fost bun la noi de la început? Trebuie timp. în doi ani de zile la Botoșani, un fotbalist devine util”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA