1.8 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Ieşeancă săltată de mascaţi şi adusă la Botoşani

diicot19martie2

O tanara in varsta de 20 de ani a fost saltata de politisti, in urma unei descinderi domiciliare si dusa in arest, la Botosani. Elena Asaftei, din localitatea Cotnari, este acuzata ca facea parte dintr-o retea infractionala, care se ocupa cu traficul de persoane.

„Politistii din cadrul Biroului Urmariri, împreuna cu cei din cadrul Sectiei nr. 9 Politie Rurala Hârlau – Postul de Politie Cotnari, au actionat pe raza comunei Cotnari, judetul Iasi, în vederea localizarii unei persoane urmarite: Elena A., de 20 ani din comuna Cotnari, judetul Iasi. In urma unei descinderi domiciliare, persoana urmarita a fost depistata.

Pe numele femeii a fost emis de catre Tribunalul Botosani, la data de 31.03.2014, mandatul de arestare preventiva, fiind banuita de comiterea infractiunii de trafic de persoane. Persoana în cauza a fost condusa la sediul Politiei Orasului Flamânzi, judetul Botosani, de unde a fost preluata de catre o escorta din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Botosani-Compartimentul Urmariri, în vederea încarcerarii în Arestul IPJ Botosani”, au transmis politistii ieseni.

Elena Asaftei este acuzata ca, impreuna cu alte sapte persoane, a obligat sapte tinere din localitatea Saveni sa se prostitueze, pe raza localitatii, dar si in Franta si Italia.

Citeşte mai mult pe BZI.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA