14.2 C
Botoșani
luni, 23 mai 2022

Iavorenciuc îl acuză pe Portariuc că îşi face imagine pe bani publici

iavorenciucgheorghe920

Consilierul local Gheorghe Iavorenciuc este într-un război cu primarul Ovidiu Portariuc. Edilul face tot posibilul pentru a scăpa de Iavorenciuc din Consiliul Local iar de fiecare dată consilierii îl salvează. În schimb, consilierul local nu ratează nicio ocazie pentru a desfiinţa proiectele pe care Portariuc le propune spre aprobare.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în şedinţa de astăzi. După ce a eşuat noua tentativă de eliminare din Consiliu Local a lui Gheorghe Iavorenciuc, acesta a ieşit la atac. L-a acuzat pe Portariuc că vrea să plătească 25 de milioane pentru un concert de două ore în Parcul Mihai Eminescu.„Faceţi concerte de promenadă în parc şi le daţi 25 de milioane, mai mult decât la o nuntă. 25 de milioane pentru două ore. Adună cântăreţi de pe la Filarmonică şi de prin alte formaţii. Sunt foarte mulţi bani. Luaţi fanfare din judeţ care să ne cânte şi poate ar fi o satisfacţie mai mare”, a spus Gheorghe Iavorenciuc.

Apoi, consilierul local a vorbit despre suma de 250 de milioane de lei vechi pe care primarul vrea să-i plătească unui fotograf plus alte sute de milioane alocate pentru imaginea edilului

„Să ştie botoşănenii pe care le duceţi la zilele festive costă 100 de milioane şi sunt din taxele lor. Consultări cetăţeneşti, sărbători de iarnă, revelionul pensionarilor, DVD-uri, albume… Ca să vă lăudaţi cât de lipsit de noroi este Botoşaniul, cât de perfectse parchează în Botoşani. Aţi făcut de 30 de milioane tricouri antidrog. Îl poartă în căruţă, la prăşit, când merg la peşte. La fel am vorbit şi pe vremea comunismului şi de aia am fost urmărit de securitatea. Am avut secretar cu propaganda de partid care vorbea mult mai bine ca dumneavoastră”, a mai spus Gheorghe Iavorenciuc.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA