3.7 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Hoţ reţinut de un jandarm aflat în timpul liber

jandarmeria masina

Sâmbătă, 30 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, un jandarm aflat în timpul liber a intervenit pentru reţinerea unui bărbat în vârstă de 24 de ani, care „uitase” să achite un produs la un magazin de pe strada Primăverii din municipiul Botoşani.

Intervenţia a avut loc la cererea angajaţilor magazinului şi, după ce l-a oprit pe făptuitor, jandarmul a solicitat telefonic sprijinul unui echipaj aflat într-o misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice, care a efectuat controlul corporal al bărbatului, asupra acestuia fiind găsită, într-un buzunar al hainei, o loţiune aftershave. De altfel, fapta a fost surprinsă şi de către camerele de supraveghere ale magazinului, astfel că tânărul nu a mai putut nega în niciun fel ceea ce a făcut.

Bărbatul, care este cunoscut de oamenii legii ca având astfel de preocupări, a fost condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, unde i-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, care au fost înaintate pentru soluţionare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA