2.6 C
Botoșani
marți, 28 noiembrie 2023

Chindia – FC Botoșani 2-3. REVENIRE SPECTACULOASĂ de la 2-0

Marius Croitoru a făcut două modificări de ultim moment, în primul 11. Haruț s-a accidentat la încălzire și pentru că nu avea alt fundaș U21, antrenorul botoșănean l-a introdus pe Șeroni în defensivă și pe David Croitoru la mijlocul terenului.

Meciul începe cum nu se poate mai prost pentru FC Botoșani. În minutul 5, arbitrul Ovidiu Hațegan dictează foarte ușor penalty pentru Chindia. Daniel Popa, fostul atacant al FC Botoșani, a marcat de la punctul cu var iar din minutul 6 Chindia conducea cu 1-0. Două minute mai târziu, Al Mawas este trântit în careul târgoviștenilor dar Hațegan nu mai este la fel de darnic și lasă jocul să continue.

În minutul 11 Țigănașu trimite spre Hankic, acesta ratează preluarea și scapă mingea în propria poartă, scorul devenind 2-0.

Treziți de pe margine de Marius Croitoru, jucătorii botoșăneni ies la joc iar în minutul 25 Realdo Fili reduce din diferență. Țigănașu a centrat de pe stânga, Fili a preluat în careu și a șutat pe poartă, învingându-l pe Aioani. Dominarea botoșănenilor continuă iar în minutul 42, Ongenda se distrează cu apărarea Chindiei, îi pasează lui Keyta iar golgheterul FC Botoșani marchează pentru 2-2.

Repriza secundă începe cu FC Botoșani iar în minutul 48 Keyta a avut șansa să marcheze din nou. Zece minute mai târziu, Fili șutează la colțul scurt dar Aioani respinge în corner.

Gazdele încearcă să echilibreze jocul, Popa șutează pe lângă poartă din marginea careului după care Hankic îl blochează pe Dumitrașcu, scăpat din marcaj în interiorul careului.

În minutul 77, FC Botoșani intră în avantaj. Rodriguez a executat o lovitură liberă de pe dreapta, mingea a fost deviată până la Chindriș care a marcat cu capul.

După golul marcat de Chindriș, FC Botoșani a reușit să țină mingea departe de poarta lui Hankic și să obțină toate cele trei puncte care o readuce pe loc de play-off.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA