Hermanstadt – FC Botoșani 1-1. Fotbal de liga a 2-a

0
1208

Partida dintre Hermannstadt și FC Botoșani a început cu aproximativ 21 de ore întârziere. Ceața de ieri de la Tg. Mureș l-a determinat pe arbitrul Andrei Chivulete să amâne startul meciului. S-a decis ca partida să se joace astăzi, de la ora 14.00.

Prima repriză a fost una foarte slabă, ca între două echipe aflate pe loc de retrogradare și respectiv pe loc de baraj.

FC Botoșani are prima ocazie a meciului. Chitoșcă execută o lovitură liberă de lângă tușă, trimite pe poartă dar goalkeeperul gazdelor respinge în corner. Același Chitoșcă trimite în plasa laterală, în minutul 23, tot din lovitură liberă. În minutul 35, Serediuc șutează de la 20 de metri mult pe lângă poarta apărată de Fraisl. Dâlbea îi centrează lui Dumitriu dar acesta nu reușește să reia spre poarta botoșănenilor.

Jucătorii de la Hermannstadt încep mai bine partea secundă iar Blănaru are două șanse mari de gol. Prima dată, Blănaru a trecut de Chindriș, a șutat, Faisl respinge în bară după care prinde mingea. Un minut mai târziu, același Blănaru șutează la colțul lung dar Fraisl își salvează încă o dată echipa.

În minutul 61, arbitrul Andrei Chivulete arată punctul cu var, la o cădere în careu a lui Enriko Papa. Jonathan Rodriguez execută și marchează iar din minutul 63 FC Botoșani era în avantaj.

Gazdele încearcă să revină în joc dar Serediuc reia mult peste poartă. În minutul 77, gazdele reușesc egalarea. Tătar marchează din lovitură liberă de la 20 de metri. Trujic este aproape de a readuce pe FC Botoșani în avantaj dar trimite puțin peste poartă.

În minutul 90, Dumitriu are șansa de a aduce trei puncte formației sibiene dar Fraisl își salvează încă o dată echipa. Partida se încheie la egalitate, scor 1-1, iar FC Botoșani și Hermannstadt rămân pe locurile 12 și 13. 

Hermannstadt: Căbuz – Company, C. Pîrvulescu, A. Dandea, Mijuskovic, Tătar – Serediuc, Dâlbea, L. Dumitriu – Blănaru, Tsoumou
Rezerve: Niga – I. Stoica, Acsinte, Pedro Moreira, Antonov, N’Kololo, Hergheligiu
Antrenor: Vasile Miriuţă

FC Botoşani: Fraisl – Patache, Miron, Chindriş, Chitoşcă – J. Rodriguez, Karaboue – Golofca, E. Papa, Fabbrini – M. Roman
Rezerve: E. Pap – Trujic, Brekalo, Ongenda, E. Florescu, Corban, Fulop
Antrenor: Costel Enache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here