17.4 C
Botoșani
marți, 21 martie 2023

Hermannstadt – FC Botoșani. M. Teja: “Va  fi o deplasare dificilă dar am încredere în grup”

După victoriile cu Chindia Târgoviște și FC Voluntari, FC Botoșani întâlnește în deplasare pe AFC Hermannstadt, formație nou promovată în primul eșalon. Partida se va juca luni, de la 18.30, la Mediaș.

Mihai Teja, antrenorul principal al FC Botoșani, spune că meciul cu Hermannstadt va fi mai greu decât pare și că trebuie tratat foarte serios de către jucătorii formației botoșănene.

“Un meci foarte greu, întâlnim o echipă bună, o echipă omogenă, o echipă în formă, o echipă care a făcut patru puncte din șase, cu jucători de Liga 1. Am urmărit evoluția lor și chiar a fost una foarte bun, un joc solid, îl felicit pe Măldărășanu pentru că a creat un grup bun, au promovat și au arătat forță. Trebuie să fim foarte atenți, concentrați în ceea ce facem și determinați pentru a câștiga acest meci. Va  fi o deplasare dificilă dar am încredere în grup și sunt sigur că vom fi cu picioarele pe pământ”, a spus Mihai Teja.

Antrenorul FC Botoșani încă nu se poate baza pe toți jucătorii veniți în această vară deoarece nu sunt pregătiți din punct de vedere fizic.

“De la meci la meci vor mai fi schimbări, în funcție de tactica pe care o alegem, în funcție de forma sportivă a jucătorilor. Sunt jucători care abia au venit la echipă, nu există omogenitate. Încercăm să alcătuim cel mai bun 11 și cel mai bun lot pentru deplasarea aceasta”, a adăugat Mihai Teja.

Pentru meciul de luni, Teja nu se poate baza pe Petkovski și Mihai Roman2, primul fiind accidentat iar al doilea suspendat.

Victor Dican, fundaș FC Botoșani: “Este un meci dificil. O echipă care ne poate pune probleme dacă nu o tratăm serios. Și-au păstrat 90% din lotul cu care au promovat. Trebuie să avem aceeași atitudine ca în primele două meciuri, să încercăm să ne îmbunătățim jocul și să respectăm planul lui mister”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA