10.2 C
Botoșani
luni, 20 martie 2023

Hermannstadt – FC Botoșani 1-1. C. Enache: ”Sunt oarecum mulțumit”

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, s-a declarat mulțumit de punctul obținut în meciul cu Hermannstadt și de jocul elevilor săi. El spune că putea obține toate cele trei puncte dacă avea puțină șansă.

„Aşa cum s-au desfăşurat evenimentele, cu această reprogramare a jocului, e destul de greu să recapacitezi concentrarea şi energiile pentru joc. Eu mă aşteptam să fie un joc mai puţin dinamic, dar aşteptam să fim mai eficienţi astăzi. Adică ne-am propus o victorie, ne-ar fi ajutat foarte mult.

Sunt oarecum mulţumit de ceea ce s-a întâmplat în teren, pentru că am văzut dorinţă din partea jucătorilor, implicare, poate cu puţină şansă puteam şi mai bine din acest meci. Dar după aspect eu cred că rezultatul este unul echitabil.

Sunt momente în timpul jocului când adversarul găseşte o soluţie, are realizări sau noi suntem într-un moment în care nu găsim soluţia de a bloca adversarul.

În general cred că ne-am apărat destul de bine şi cu puţină eficienţă la acea ocazie din final puteam  să revenim în avantaj”, a spus Costel Enache la Telekomsport.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA