22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Haos la Ceahlăul înaintea meciului cu Botoşani. Ze Maria a revenit pe banca tehnică a nemţenilor la o zi după ce a fost demis

ze maria foto prosport

Ultima săptămână a fost una tensionată la Ceahlăul Piatra Neamţ. Patronul clubului l-a demis pe antrenorul principal deoarece nu i-a respectat indicaţiile de la pauza meciului cu Gaz Metan iar jucătorii au refuzat să se antreneze. Până la urmă, Massone a decis să-l readucă la echipă pe antrenorul Ze Maria care va sta pe bancă înmeciul de la Botoşani.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, nu este interesat de ceea ce se întâmplă la Ceahlăul şi îi suspectează pe nemţeni că ar fi pregătit o strategie pentru a-i destabiliza pe botoşăneni.

„Eu cred că sunt lucruri care pot destabiliza gruparea adversă. Am mai păţit-o anul trecut când înaintea mecului cu CFR Cluj, toată lumea spune că nu se prezintă, că vor veni cu juniorii. Până la urmă au venit cu prima echipă. Eu sper să nu ne creeze nouă o stare de linişte şi Ceahlăul să vină foarte motivată. Pe mine personal nu mă interesează ce se întâmplă acolo. Eu le-am spus colegilor mei că Ze Maria va fi pe bancă sâmbătă. Nu ştiu dacă au făcut-o voit dar nu mă interesează ce se întâmplă la ei. Indiferent cine va fi pe bancă sau pe teren, noi trebuie să câştigăm jocul. Începutul anevoios de retur nu ne permite să ne relaxăm”, a precizat Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA