17.3 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

Haos în parcarea din Piața Revoluției. Locuri blocate și mașini parcate pe Pietonalul Bancar FOTO

În această dimineață, primarii din județul Botoșani și șefii mai multor instituții au fost invitați la Prefectură pentru o întâlnire cu președintele Administrației Fondului de Mediu, care a venit să prezinte programele de finanțare.

În parcarea din Piața Revoluției s-a creat un adevărat haos. Multe dintre locurile de parcare erau deja ocupate de mașinile Consiliului Județean și Prefecturii, de mașinile angajaților celor două instituții și în plus, alte câteva locuri libere erau blocate în fața CJ-ului. Primarii și șefii de instituții veniți la această întâlnire au parcat mașinile pe unde au apucat. Astfel, Pietonalul Bancar s-a transformat într-o mare parcare iar pietonii trebuiau să facă slalom printre mașini.

Parcarea din Piața Revoluției nu mai este de mult a cetățenilor ci a șefilor și angajaților Prefecturii și Consiliului Județean. În week-end-uri, când toți angajații celor două instituții sunt liberi, locuri de parcare sunt blocate iar botoșănenii sau turiștii care vin în zonă  nu își pot parca mașinile.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA