13.9 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Hala de lactate din Piaţa Viilor este aproape finalizată. VEZI când se deschide

hala lactate, branza

O parte din lucrările programate în Piaţa Viilor au fost în sfârşit realizate de către firma care a câştigat licitaţia organizată de primăria Botoşani. Este vorba de hala de lactate. Aceasta urmează a fi dotată cu mobilier şi vitrinele frigorifice după care va fi dată în funcţiune.

Simion Drelciuc, directorul general al Urban Serv, a precizat că în a doua jumătate a lunii aprilie, această hală va fi funcţională.

„La Piaţa Viilor au fost stabilite sensurile de intrare, de ieşire, modul de aprovizionare al boxelor. Toate detaliile le avem stabilite şi vor fi aplicate în momentul în care va fi dată în folosinţă această piaţă. Lucrările privind hala de lactate sunt aproape finalizate. Urmează ca în cursul acestei săptămâni să facem recepţia. Mai aşteptăm mobilierul iar în a doua jumătate a lunii aprilie vom face inaugurarea şi o vom da în folosinţă. Deja primim cereri de la producătorii români care vor să vândă în această hală. În situaţia în care numărul cererilor pentru închiere va depăşi numărul de locuri, vom organiza o licitaţie. Dacă nu se organizează licitaţie, se menţin tarifele care erau şi în trecut”, a spus Simion Drelciuc.

Cât priveşte hala de legume şi fructe, aceasta a primit un nou termen pentru finalizare. Lucrarea trebuia să fie realizată până la jumătatea lunii februarie. Firma Aquaterm nu a fost în stare să o finalizeze la timp iar primăria a acordat un nou termen la sfârşitul lunii mai.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA