-1.6 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Guvernul nu renunță la ordonanța care aruncă în aer Justiția

Dăncilă merge până în pânzele albe OUG7 și atacă alți miniștrii ai Justiției. „Ați văzut vreun premier care să discute toate ordonanțele cu societatea civilă? Nu am văzut ca ministrul Prună să fi consultat magistrații când a făcut modificări legislative”, a spus Dăncilă.

Premierul revine la clasica, deja, temă concilierii. „Cred ca dialogul e foarte importat. De ce acum și nu înainte. Dialogul trebuie purtat cu ministrul Justiției. Premierul poartă dialogul atunci cand în spațiul public apar nemulțumiri. Aceste lucruri trebuies foarte mult discutate, dar intre Tudorel Toader și societatea civilă. Am vazut în spatiul public manifestari care nu se încadrează cu libertatea de expresie. Solicit organelor să ia măsuri, pentru ca în fața legii suntem egali. Cineva cu care facem o justitie selectiva nu trebuie incurajat”, și-a încheiat atacul asupra protestatarilor premierul Dăncilă. susține că nu prin violență sau jigniri avansează societatea, ci prin dialog și conses. Să luăm o decizie care să fie corectă, nu decizie impusă de o parte sau alta”.

Citește mai mult pe REALITATEA.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA