10.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Grupul muzical CHEIA SOL dă startul colindelor și cântecelor de Crăciun cu un proiect ambițios

Grupul muzical CHEIA SOL, format din 19 copii talentați, deschide sezonul festiv al sărbătorilor de iarnă cu un proiect muzical de excepție. Acești copii minunați aduc bucurie și căldură în inimile ascultătorilor prin melodia ritmată și plină de culoare intitulată „Seara asta visele ne-mplinim”, compusă de maestrul Virgil Popescu.

Proiectul va fi promovat pe scară largă prin intermediul unei rețele de magazine pe plan național, oferind șansa ca vocile copilașilor din Botoșani să rasune în fiecare colț al țării. Această inițiativă își propune să aducă bucuria și magia sărbătorilor în inimile cât mai multor oameni posibil.

Ascultătorii vor avea oportunitatea să se bucure de prestații live ale grupului CHEIA SOL în cadrul spectacolelor programate pentru:

  • 6 decembrie
  • 10 decembrie
  • 21 decembrie

Copilașii vor colinda în centrele comerciale din Botoșani, oferind momente de bucurie și emoție celor care doresc să îi asculte și să se alăture atmosferei festive. Perioada urmatoare se anunță plină de proiecte inedite pentru copilașii artiști!

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA