10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Grozavu despre Poli Timişoara: „Nu este o echipă foarte spectaculoasă dar sunt destul de pragmatici”

News Staff-ul tehnic al FC Botoşani a urmărit meciurile disputate de ACS Poli Timişoara contra formaţiilor Gaz Metan Mediaş şi Săgeata Năvodari iar tehnicianul Leo Grozavu nu a rămas impresionat de forţa bănăţenilor.

Grozavu susţine că ACS Poli are o echipă omogenă, cu jucători de viteză şi care sunt periculoşi la fazele fixe. În acelaşi timp, el sune că nu va lua măsuri speciale pentru anihilarea golgheterului Szabolcs Szekely care în acest sezon a marcat nouă goluri.

„I-am urmărit la cele două jocuri pe care le-au disputat în acest an. Sunt o echipă cu jucători masivi, în special în zona centrală a terenului. O echipă omogenă care joacă de mult timp împreună. Nu este o echipă foarte spectaculoasă dar sunt destul de pragmatici. Stau bine în apărare şi ies pe contraatac. Au jucători de viteză care pot pune probleme. De asemenea, sunt periculoşi la fazele fixe”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

„Nu cred că Szekely este un jucător pentru care trebuie să luăm măsuri speciale. Echipa îl pune în poziţia de a marca. Este un jucător periculos dar nu ştiu dacă poate face diferenţa. Este un jucător bun care a demonstrat în acest tur de campionat, îi vom acorda o atenţie specială dar doar de către jucătorii care trebuie să-l aibă sub observare”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA