13.9 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

GROAZNIC accident la Orăşeni Deal. Doi tineri au murit şi patru sunt răniţi GALERIE FOTO

accident oraseni (8)

Un groaznic accident rutier a avut loc astăzi la prânz, în localitatea Orăşeni Deal din judeţul Botoşani. În urma impactului dintre un Audi A6 şi un Logan, şase persoane au ajuns în stare foarte gravă la spital.

Martorii accidentului spun că, şoferul autoturismul Audi A6 care venea dinspre Cristeşti, a intrat fără să se asigure, în intersecţia cu drumul judeţean care leagă municipiul Botoşani de localitatea Vorona. În acel moment, dinspre Botoşani venea un autoturism marca Logan iar accidentul nu a mai putut fi evitat. În urma impactului, autoturismul Audi a ajuns într-un şanţ, pe partea opusă a drumului şi s-a izbit într-un mal de pământ în timp ce Loganul era pe jumătatedistrus.

Localnicii din zonă au intervenit primii şi au scos cele şase victime care se aflau în autoturisme. La faţa locului au sosit mai multe ambulanţe care i-au transportat pe răniţi la spital. Este vorba de două fete şi patru băieţi. Medicii sunt rezervaţi deoarece stare victimelor este foarte gravă.

“Erau şase persoane rănite. Trei în Audi şi trei în Logan. Toţi şase erau încarceraţi. Noi am reuşit să-I scoatem pe toţi din maşini până au venit pompierii. Din câte am înţeles, autoturismul Audi venea cu viteză mare dispre Cristeşti iar cel cu Loganul venea dinspre Botoşani”, a spus unul dintre martori.

UPDATE: TRAGEDIE Două persoane au murit nevinovate în accidentul de la Orăşeni Deal. Erau soţ şi soţie şi aveau doi copii

UPDATE: Şoferul care a provocat tragedia de la Orăşeni Deal este un client vechi al poliţiştilor. A avut permisul suspentat şi a mai fost implicat în accidente

accident oraseni (16) accident oraseni (15) accident oraseni (14) accident oraseni (13) accident oraseni (12) accident oraseni (11) accident oraseni (10) accident oraseni (9) accident oraseni (8) accident oraseni (7) accident oraseni (6) accident oraseni (5) accident oraseni (4) accident oraseni (3) accident oraseni (2) accident oraseni (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA