26.6 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Groapă de gunoi ilegală la marginea municipiului Botoşani FOTO

Într-o perioadă în care mai multe gropi de guni din judeţul Botoşani au fost închise deoarece nu corespund standardelor europene, la periferia municipiului funcţionează de vreo trei ani o groapă unde fiecare îşi aruncă lucrările de care nu mai are nevoie.

O botoşăneancă a ajuns în pragul disperării deoarece terenul ei a fost transformat într-o groapă de gunoi. Mariana Tănase are o suprafaţă de teren pe strada Vâlcelei, în apropierea cartierului ANL Cişmea. Ea spune că de vreo trei ani, o parte din terenul ei a fost transformat într-o groapă de gunoi şi fiecare vine şi aruncă lucrurile de care nu mai are nevoie. Materiale de construcţii, scaune de maşini şi saci cu gunoaie sunt aruncate pe terenul femeii. Aceasta a făcut foarte multe demersuri la toate autorităţilor statului dar până acum nu s-a întâmplat absolut nimic.

Reprezentanţii primăriei Botoşani au spus iniţial că nu este treaba lor şi că acea groapă ilegală de gunoi este pe teritoriul comunei Răchiţi. Aceştia au fost cotrazişi chiar de către proprietara terenului. Femeia susţine că impozitul îl plăteşte la primăria Botoşani.

La faţa locului a venit astăzi şi primarul Portariuc care a invitat-o pe femeie la primărie pentru clarificări. De asemenea, comisarii Gărzii de Mediu vor face controale şi îi va amenda pe cei care aruncă gunoiul în zonă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA