Grav accident în municipiul Botoşani. Impact violent între un microbuz şi un autoturism. Patru persoane au ajuns la spital – GALERIE FOTO

0
408

accident 20 sept (4)

Patru persoane au fost duse cu ambulantele la spital, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost izbit violent de un autoturism, al caruit sofer a ignorat semnul STOP si a patruns in intersectia dintre strada Victoriei si strada Alexandru cel Bun.

In urma impactului microbuzul care circula pe strada Victoriei si in care se aflau sapte calatori a ricosat in gardul unui imobil.

Soferul din microbuz, in varsta de 25 de ani care facea o cursa regulata Botosani-Burleşti a fost ranit usor si transportat la spital. Alti  trei pasageri au ajuns in urgente cu leziuni usoare.

Celalalt conducator auto, in varsta de 35 de ani a scapat nevatamat. La fata locului au ajuns politistii de la rutiera care au inceput investigatiile. Soferul din VW Touran va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa.

accident 20 sept (1) accident 20 sept (11) accident 20 sept (10) accident 20 sept (9) accident 20 sept (8) accident 20 sept (7) accident 20 sept (6) accident 20 sept (5) accident 20 sept (4) accident 20 sept (3) accident 20 sept (2)