23 C
Botoșani
duminică, 14 august 2022

Golofca vrea înapoi la Botoşani: Voi discuta cu Gigi Becali şi îi voi cere acordul pentru un împrumut

Cătălin Golofca nu vrea să mai rămână la FC SB. El i-a sunat de mai multe ori pe conducătorii FC Botoşani şi le-a cerut ajutorul după ce a fost trimis să joace la FC SB 2, echipă ce evoluează în Liga a III-a. Nicolae Dică, antrenorul principal al FC SB nu se mai bazează pe fostul jucător botoşănean după ce a aflat că acesta a fost prin cluburile din capitală.
Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoşani, spune că urmează să poarte o discuţie cu Gigi Becali şi să găsească o soluţie pentru Cătălin Golofca.

„Este clar că trebuie făcut ceva cât mai repede pentru Golofca. Băiatul ne-a sunat şi ne-a spus că se simte tare nedreptăţit şi că nu mai poate să stea să joace doar la Liga 3. Ne-a întrebat dacă putem să facem ceva pentru el şi să îl aducem înapoi la Botoşani în această iarnă. Eu i-am spus că a greşit şi el şi ştie foarte bine unde a greşit. Nu mai are rost să mai deschidem acel subiect.

Însă acum nu pot să stau degeaba. O să nu încerc să îl ajut pe acest băiat deşi este fotbalistul Stelei. Eu am mare încredere în potenţialul lui Golofca ca fotbalist şi cred că la Botoşani o să îşi revină. Am încredere că antrenorul Costel Enache o să îl pună pe picioare. Dar trebuie să recunosc că am şi tot interesul ca acest lucru să se întâmple, deoarece noi deţinem 60 la sută dintr-un eventual transfer al lui Golofca la o altă echipă şi nu am de gând să pierd atâţia bani. Voi discuta personal cu Gigi Becali şi îi voi cere acordul pentru un împrumut al lui Golofca la Botoşani. Eventual vom mai discuta şi despre acele procente. O să găsim noi o modalitate ca să fie bine pentru toată lumea”a declarat Valeriu Iftime pentru Fanatik.ro.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA