23 C
Botoșani
duminică, 14 august 2022

Golofca revine la Botoşani. V. Iftime: “Am vorbit ieri cu domnul Becali şi…”

Gigi Becali vrea să scape de opt jucători în iarnă iar printre aceştia se numără şi Cătălin Golofca. În cursul zilei de ieri, Gigi Becali şi Valeriu Iftime au discutat despre revenirea lui Golofca la Botoşani şi sunt şanse mari ca jucătorul să joace din nou sub comanda lui Costel Enache.
FC SB a plătit 400.000 de euro pe Golofca în urmă cu aproximativ trei luni dar fotbalistul nu a confirmat şi a fost trimis la echipa a doua.

“Am vorbit ieri cu domnul Becali şi cred că vom găsi o soluţie să-l readucem. Nici cei de la Steaua nu vor să-l mai pedepsească. Am găsit o formulă care sper să se concretizeze. Steaua trebuie să-şi recupereze o parte din banii plătiţi pe Golofca şi sunt de acord cu principiul ăsta. Trebuie să-l repunem în circuit pe jucător şi vom lua bani pe el. Are un potenţial extraordinar dar nu se poate afirma la Steaua. Steaua are jucători foarte tineri pe postul lui Golofca şi interesul fiecărui club este să-şi crescă jucătorii şi să-i vândă. Am vorbit ieri şi cu Costel Enache iar dacă revine în iarnă şi se antrenează cum trebuie, are loc. Trebuie să muncească”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA