0.1 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Gireadă nu îl mai susține pe Șoptică: “S-ar putea să candidez la funcția de președinte”

Lupta pentru conducerea Filialei Județene PNL Botoșani va fi mai interesantă ca oricând. Până acum și-au anunțat candidatura senatorul Cristian Achiței și deputatul Costel Șoptică dar mai sunt și alți liberali interesați.

Verginel Gireadă a fost multă vreme în tabăra lui Costel Șoptică și l-a ajutat pe acesta să ajungă președintele PNL Botoșani, în 2017. Bătălia s-a dat tot între Costel Șoptică și Cristian Achiței, tabăra vechilor liberali fiind mai puternică decât tabăra pedeliștilor.

După ce PNL Botoșani a pierdut atât alegerile locale cât și cele parlamentare, din septembrie și respectiv decembrie 2020, Costel Șoptică a început să-și piardă o parte dintre susținători. Verginel Gireadă a anunțat că în prezent este neutru dar ia în calcul varianta de a candida la funcția de președinte, împotriva lui Costel Șoptică și Cristian Achiței.

“Deocamdată sunt neutru în partid. Să văd ce îmi oferă partidul. Eu timp de 20 de ani tot am oferit partidului. Azi sunt imparțial dar s-ar putea să candidez la funcția de președinte. Nu exclud nicio variantă”, a spus Gireadă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA