16.6 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

Gireadă dă de pământ cu Egner și Zona Metropolitană: „Niște puturoși care nu știu să facă un proiect”

Trei comune s-au retras din zona metropolitană Botoșani deoarece timp de șapte ani ani s-au tocat milioane de lei și nu s-a făcut absolut nimic concret. Printre acestea se numără și comuna Mihai Eminescu care în 2017 a ieșit din această zonă metropolitană.

Verginel Gireadă susține că sunt primării care de șapte ani plătesc zeci de mii de lei anual către zona metropolitană și nu au avut nici cel mai mic beneficiu.

„Timp de șapte ani nu s-a întâmplat nimic cu această zonă metropolitană iar Primăria Mihai Eminescu era un cotizant important, vreo 30.000 de lei, ca domnul Egner să umble prin țări străine și să-și facă concediile pe banii noștri. Spunea că se duce la nu știu ce înfrățiri. Pe noi nu ne interesau înfrățirile ci proiectele. El fac pomenire de o strategie. Strategii are toată lumea. Trebuie să ai măcar un proiect și să fie finanțabil. Dacă în șapte ani nu a existat niciun proiect finanțabil, nu avea rost ca din banii contribuabililor comunei Mihai Eminescu să ținem o persoană care nu știe să facă administrație. Nu mai dăm o căruță de bani ca să ținem niște puturoși la acea zonă metropolitană. Nu îi înțeleg pe colegii de la Roma, Bucecea, Vlădeni, de ce au mai rămas. Nu dăm niște bani ca să ținem niște puturoși care nu știu să facă un proiect”, a spus Verginel Gireadă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA