4.2 C
Botoșani
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Gireadă cere demisii în PNL: “Să plece. Am ajuns să nu-i mai batem nici măcar pe ăștia de la AUR”

Fostul deputat Verginel Gireadă, în prezent primarul comunei Mihai Eminescu, este nemulțumit de rezultatele obținute de Partidul Național Liberal la alegerile locale și parlamentare din acest an și cere demisii.

Invitat la emisiunea Dosarul Zilei de la TeleM, Verginel Gireadă a spus că toți cei care au obținut rezultate slabe la ultimele alegeri, ar trebui să demisioneze din funcțiile pe care le au în cadrul partidului.

“Foarte mulți oameni din Partidul Național Liberal ar trebui să plece acasă. Dacă nu recunoaștem că politica se face pe voturi, suntem nebuni. Unii cu munca și alții… să-l pui director la Mediu, la Statistică, la Finanțe, la APIA. Ca să stea el șef și să ia o sută de milioane pe lună. Care nu au performat, pot să plece. Municipiul Botoșani 17%, municipiul Dorohoi… demisia în bloc. Mai sunt comune unde au scos 5-10%. Trebuie căutați oameni noi care să facă performanță. Nu performezi la europarlamentare, la prezidențiale dar nu performezi nici la alegerile locale și parlamentare. Înseamnă că nu-i pot convinge pe oameni că ei sunt buni. Apar partide politice de nicăieri și iau mai mult decât noi”, a spus Verginel Gireadă care a adăugat:

„Gireadă nu a mai vrut să candideze la parlamentare. Acum pe cine o să mai dea vină? Că din cauza lui Gireadă au scos tot un deputat și un senator? Și au luat un rezultat mai prost decât în 2016. Am ajuns să nu-i mai batem nici măcar pe ăștia de la AUR”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA