26.6 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Gigi Becali: “M-am gândit la Croitoru, are nebunia lui”

După ce a fost refuzat de Șumudică și Dică, Gigi Becali s-a orientat către alți doi antrenori din play-off. El a anunțat că pe listă sunt Marius Croitoru și Ilie Poenaru (Academica Clinceni).

“Nu mă mai grăbesc, nu mai fac ce am făcut până acum. La rugăciune, să-mi lumineze Domnul mintea și înțelepciune să am să pun antrenor bun. Nu mai fac repede, ce, stau în ploaie? Mai vorbesc cu unul, mai vorbesc cu altul. Asta nu înseamnă că le fac și ofertă. Eu vorbesc cu doi-trei, apoi aleg.

Cu siguranță va fi român, niciodată nu va mai fi antrenor străin la FCSB. Va fi un român ortodox. Fotbaliști mai iei chiar dacă nu sunt ortodocși, dar antrenor, nu. Așa, sincer, bine, el zice că nu vine, poate nu-l lasă nici Iftime, m-am gândit la Croitoru, are nebunia lui, vorbește bla bla bla, dar nu vorbește din aiureală.

A peticit cu ce a avut și a jucat fotbal, dar dacă îi ai pe ăștia ai mei? O să iau un antrenor care a mai antrenat doi-trei ani. Vi-i spun pe toți: Poenaru, Croitoru, Prepe nu a antrenat, îmi place ca om, dar nu a antrenat.”, a declarat Gigi Becali.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA